Din varukorg
Stäng alternativ ikon
Nu tillgänglig på lady-high.com ☁️ Nu tillgänglig på lady-high.com ☁️
EN / SV
Väska ikon
Stäng ikonen
  • EN / SV

En intervju med begåvade Josephine Bredsted

Pil tunn högra ikon
En intervju med begåvade Josephine Bredsted

Låt oss presentera Josephine Bredsted - en begåvad och kreativ karriärkvinna, holistisk PR & varumärkesrådgivare, entreprenör och modeguru. Efter att ha arbetat för varumärken som Baum und Pferdgarten och Ganni, Josephine lämnade branschen och vände sig in för att skapa en mer hållbar livsstil. Den här hårt arbetande damen är känd för sin uttrycksfulla och lekfulla stil men bakom hennes strålande utsida vilar en tankeväckande och klok själ som längtar efter att anpassa sig till sin sanning, sprida kärlek och vara till tjänst för andra. 

Sedan nästan två år tillbaka driver hon sin egen byrå och startade nyligen Legue att inspirera människor att anpassa sig till sig själva och inleda sin egen resa för att leva sitt mest autentiska liv fullt av hälsa och lycka. 

Vi träffade Josephine för att höra hennes tankar om hennes liv, skönhet, hälsa och egenvård och naturligtvis hennes senaste projekt Legue. Kolla in hennes svar nedan!

Vad är din morgonrutin?

Jag gillar att kalla det min dagliga "practice", för morgnar kan förändras - speciellt när du reser, eller är på semester etc. Det som håller mig grundad är min andliga, dagliga praktik som består av:

  • Meditation
  • Skriva dagbok
  • Torrborstning
  • Duscha
  • Vitaminer
  • KAFFE!!!

På vardagar brukar jag duscha det första jag gör när jag vaknar. Sedan skriver jag dagbok och mediterar. Beroende på hur mycket tid jag har kan meditationens längd variera. Efteråt äter jag min frukost och dricker en god kopp kaffe.

På helgerna känner jag efter vad jag min kropp vill. Det betyder att när jag öppnar ögonen försöker jag lyssna på min intuition om vad jag vill göra den morgonen. Kanske är det frukost först, kanske är det bara att stiga upp och slappa runt i min pyjamas med oborstade tänder. Kanske känner jag mig superenergisk och går ut och springer. Om jag blir för strikt i mina rutiner tenderar jag att låta skuldkänslan ta över - det ska faktiskt alltid finnas utrymme för nöje. 

Vad betyder self-care för dig?

För mig är self-care = self-love, i vilken form det än är. Idag tenderar vi att benämna att vara destruktiv mot sig själv med self-care. Motion och diet har blivit missbrukat för att dölja en straffande och hård rutin som self-care. Jag tror att vi har kopplats bort från vår intuition, den grundläggande förmågan att veta vad vi vill, och det är därför vi har svårt att räkna ut vad individuell self-care är.

En måltid kan vara en handling av kärlek och omsorg full av näring, men en diet kan också vara en kontrollerande piska som härstammar från låg självkänsla vilket kan beröva oss på vad vi egentligen behöver. Detsamma gäller för aktivitet och träning. Tränar du för att passa in eller för att bibehålla din hälsa? Det är svårt för mig att påpeka en viss self-care, för med tanke på situationen kan det vara allt.

När jag gör något med intentionen att ta hand om mig själv, så är det sann självvård - det kan vara ett varmt bad, en favoritmåltid, sex, läsa en bra bok, rita, promenera eller sitta i stillhet. Att vara uppmärksam och medveten om mina intentioner är self-care.

Josephine Bredsted YogaHar du en bok som dramatiskt förändrade ditt liv?

Jag är inte en stor läsare men det finns några podcasts som förändrat mitt liv - Tara Brachs föreläsningar och meditationer, the Expanded Podcast och The Joe Rogan Experience - Listen and learn baby!

Vad har varit den mest transformativa upplevelsen du har haft?

När jag insåg att jag kunde skapa det liv jag ville genom att släppa tyngden från det förflutna. Genom att släppa taget om den konditionering som jag har upplevt genom min uppväxt och omgivning kan jag bli fri från skam och ovärdighet och gå in i självacceptans och kärlek - hur fantastiskt är inte det!?

Vems sinne skulle du vilja komma åt? 

Jag vill för alltid utforska mitt eget sinne. Det viktigaste är att vi känner oss själva, för först då kan vi upptäcka att vi inte är våra tankar. Jag tillbringade så mycket tid på att oroa mig för all skit andra tänkte om mig, men det spelar ingen roll. För det som är viktigt är min reaktion. Vi spenderar så mycket tid på att utforska andras sinnen att vi missar att lära känna våra egna.

Vilken förändring skulle du vilja se i världen? 

Kärlek till allt levande, människor, djur och jorden. Jag önskar att vi kunde vara mer kärleksfulla.

5 skönhetsprodukter du svär vid? 

Mina hudvårdsprodukter varierar, men naturligt och aktivt är nyckeln - Haro Care, Karmameju, Ole Henriksen, PH Formula.

Josephine Bredsted Style

Vem strävar du efter att vara?

Jag vill acceptera mina skuggor, leva ut min potential och alltid älska mig själv och andra. 

Vad får dig att skratta så hårt att magen gör ont? 

Att göra super olämpliga skämt med mina flickvänner och reta min pojkvän med min pottmunn. Det finns inget mer tillfredsställande än att se honom krypa när hans idé om att jag är söt förstörs helt av min smutsiga gamla sjöman. 

Vad är dina go-to hälsohack? 

Gör det för dig själv och ingen annan och släpp taget om alla relationerna som inte stöttar det.

Hur utövar du self-love? 

Jag gör det genom att öva varje dag resten av mitt liv. Kärleken du har till dig själv är den viktigaste kärleken vi någonsin kommer att uppleva, och det är genom att utöva självkärlek som vi blir magnetiska. Jag kan inte berätta för dig hur du ska öva självkärlek, för det är så individuellt, men att börja utforska vad som gör en lycklig är en fantastisk början.

Josephine Bredsted Lycka

Har du ett quote du försöker leva efter?

Gör plats i ditt liv så att du kan blomstra - något som kom till mig i en meditation. 

Vad inspirerar dig att vara ditt bästa jag? 

När jag visar medkänsla mot mig själv och erkänner att det är svårt att vara människa. När jag överlämnar mig till det faktum att jag gör det bästa jag kan med det liv jag har fått, det är då jag hittar energi att blomstra och vara den riktiga Jose.

Hur navigerar du orealistiska skönhetsideal på sociala medier?

Genom att inse att jag inte kommer att hitta självacceptans någonstans annanstans än inom mig själv. Oavsett hur många "kroppspositivitetsinlägg" jag gör och får credd för, är det inte ett sätt att lösa det. Om jag blir triggad och känner att jag blir självkritisk, måste jag arbeta med mig själv för att känna mig accepterad. Att ta en paus från sociala medier i 7 dagar eller mer kan vara ett bra sätt att ändra perspektiv och skapa utrymme för din hjärna att inse att du är mer än din kropp.

Hur blir du lycklig ända in i själen? 

För att känna ljuset måste släppa in mörkret, och jag menar det på ett positivt sätt. För att vi ska kunna leva fullt ut och vara fria från våra trauman måste vi först erkänna att dem finns.

För mig innebär det att dagligen jobba med mig själv, vilket jag gör på många olika sätt. Meditation, kroppsrörelse, terapi, lyssna på podcast som vidgar perspektiven - allt som gör mig mer medveten och insiktsfull om vem jag är. Det är detta som ger värde åt mig på en själslig nivå, och det är då jag är mest öppen för att släppa kontrollen så att jag kan vara rolig, skratta och känna mig lätt.

Vem har haft störst påverkat på ditt liv? 

Vissa människor har påverkat mitt liv mycket och andra lite men de är lika viktiga. Bra eller dåliga, de är alla mina lärare. Att träffa min partner Christen förändrade något i mig. Han är den första personen i mitt liv som verkligen har visat mig verktygen för att älska sig själv. 

Josephine Bredsted Creative

Hur vill du bli ihågkommen? 

Som en snäll, kraftfull, omfamnande person 🤍

Var ser du Legue om 3 år? 

Som ett växande community som inspirerar andra att göra verklighet av sina drömmar och skina från insidan ut.

Vad är din största dröm i livet?

Jag vill bo i ett hus vid vattnet med min man och barn. Att acceptera det som varit och älska det som är.

Vilket fantastiskt sätt att avsluta den här intervjun. Tack Josephine för att du är du och sprider din kärlek och visdom med andra!

Om du är intresserad av att ta reda på mer om Josephine och hennes holistiska och balanserade sätt att leva, ge henne på Instagram. Vi rekommenderar starkt att kolla in allt saftigt innehåll på LeGue.co och prova de inspirerande recepten på Legues insta .